12 days of Christmas Advent Calendar 2022

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Het klinkt nog best ver weg, december. Toch ben ik al bezig met deze feestmaand en wel met het voorbereiden van een Advent Calendar. In deze box bevinden zich leuke goodies, voor jezelf, of om weg te geven.


Nederlands

Deze Advent Calendar 2022 bevat een handgemaakte projecttas van prachtige Laura Ashley-stof die je kunt gebruiken voor je haak-, brei- of borduurwerk. Ook is de projecttas te gebruiken als toilettas. De stof is niet kerst-achtig, dus de projecttas is het hele jaar bruikbaar. De maat van de tas is ongeveer 30 x 25 cm. Daarnaast vind je in de Advent Calendar een twaalftal pakjes met leuke (handwerk)goodies. In de pakjes vind je sowieso diverse strengen handgeverfd 4-ply garen, waaronder één van 100 gram. De cadeautjes in de kalender zijn bruikbaar, dus geen rommel waar je niets aan hebt.


Wanneer open je de adventskalender

Je kunt bijv. starten op 13 december en dan open je het laatste cadeautje op kerstavond. Of open alles tegelijk, wat jíj wilt.


Verzending en betaling

De kalender wordt gin november naar je verzonden, zodat hij op tijd binnen is voor Sinterklaas, kerst of Chanoeka. (de kalender is ook leuk om cadeau te geven!)


Mijn bedrijf is een eenpersoonsbedrijf, daarom is de oplage beperkt. Bestellen kan daarom van heden zolang de voorraad strekt of tot 1 september 2022.


De prijs van deze adventskalender is €69,95 exclusief verzending* (binnen Nederland).

Bestel de Advent Calendar hier.* Na het versturen van de boxen (afgeleverd op het postkantoor) is Creanelia niet meer verantwoordelijk voor de verzending.
213 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven