top of page

De Herfstkrans Workshop

Met Stampin' Up!®-producten is het ook goed combineren. Zo organiseerde ik in samenwerking met De Tuinen van Appeltern een creatieve workshop, afgelopen zaterdag. We decoreerden een krans van stro met materialen uit eigen tuin, zoals de lampionplant en verloren veren van vogels, èn met Stampin' Up! stempels en papier. Ik had van te voren heel wat blaadjes uitgestanst en heb hier onder meer gebruikt gemaakt van de herfstblad-stansen. Enkele van deze stansen snijden en embossen tegelijk. Je ziet de nerven in het blad zitten.

Omdat vanwege de nieuwe coronamaatregelen de horeca gesloten was, konden we niet in het restaurant zitten. Gelukkig hadden we boven een grote ruimte helemaal voor onszelf.

We mochten wel koffie halen, maar moesten dat boven (of buiten) opdrinken. Helemaal prima, vonden we dat, en ik was uiteraard heel blij dat alles kon doorgaan! Zes dames hadden zich aangemeld voor de workshop, een mooi aantal.

De dames gebruikten tijdens de workshop ook de prachtige stempelbundel Beautiful Autumn, met die gave ponsen. Deze vielen echt in de smaak! Ik ben hier zelf ook fan van en gebruik ze vaak.

Het eindresultaat van alle kransen zie je onderaan deze blogpost.


Op 1 december is de wintersluiting van De Tuinen van Appeltern, maar in het voorjaar hoop ik er weer een workshop te mogen organiseren.

Dames, nogmaals hartelijk bedankt voor jullie komst, en graag tot een volgende keer! Corine

info@cronelia.nl

PS:

~~Wil jij ook een keer een workshop bij mij komen volgen, kijk dan a.u.b. op mijn website voor de kalender en/of op mijn StampinCronelia Facebookpagina.

~~ Een aparte datum afspreken voor een workshop is ook mogelijk, zowel in mijn eigen workshopruimte in Horssen (Gld.) of bij je thuis, of een andere locatie. Dit hangt ook van de reisafstand af, maar alles is bespreekbaar. En uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

#stampincronelia #stempelen #stampinup #stampinupdemonstratrice #stampinupdemo #stampinupdemonstrator26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page