Diverse veranderingen

Hallo!


Het is een poos geleden dat ik me hier gemeld heb, maar ik heb niet stilgezeten. Er is een naamsverandering en er zijn nieuwe activiteiten.


Inmiddels hebben veel mensen het al gelezen op Facebook of op Instagram: De Stempelhoeve is Creanelia geworden. Om diverse redenen heb ik besloten één en ander te gaan veranderen. Één van die redenen is dat ik me weer bezighoud met garens en dan past daar de naam van De Stempelhoeve niet meer bij. De nieuwe naam Creanelia is een combinatie van creatief / creative / creatie / creativiteit en de achterste helft van mijn doopnaam.


Ook ben ik gestopt als Stampin' Up!-demonstratrice. Wel blijf ik creatief met papier en stempels, al zal dat minder zijn en ik zal dan ook andere merken gebruiken zoals bijv. Craft Sensations en Stamperia.Momenteel ben ik vooral bezig met het zelf verven van garens. De afgelopen weken stond ik op diverse lokale markten om mijn garens onder de aandacht te brengen. Op 4 september ben ik te vinden op de Molenfair in Winssen, van 12:00 tot 17:00 uur, tijdens de Molenfeesten. Ik breng dan garens mee en handgemaakte projecttassen.


Daarnaast heb ik een "Advent Calendar 2022 - 12 Days of Christmas" ontwikkeld, die nog te bestellen is zolang de voorraad strekt of tot 1 september. Je leest er hier alles over.


Op mijn YouTube-kanaal Creanelia komt deze week de laatste aflevering van VLOGustus, leuk als je kijkt! Je kunt je gratis abonneren, klik dan ook even op het belletje.


Ook ben ik bezig met het zelf ontwerpen van haak- en breipatronen, daarover later meer. Je kunt het patroon van de "Kai sjaal" hier gratis downloaden.


Graag tot snel!


Handgeverfde garens (verkocht).


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven