top of page

Global Design Project #GDP270

Bijgewerkt op: 18 dec. 2020

Hallo!


Een sketch challenge dit keer, van het Global Design Project-team. Ik heb er een beterschapskaart van gemaakt.

De kaart heb ik gemaakt met een basis van Whisper White Thick, van 20 x 18 cm en deze is gerild op 10 cm. Daarop ligt een mat van het World of Good DSP van 17,5 x 9,5 cm. Daar bovenop komt een mat van Whisper White A4 van 15,5 x 7,5 cm. Deze heb ik geëmbost met de embossingfolder Scripty. Verder heb ik de World Map stansen gebruikt en ik heb gestempeld met Soft Suede.Om de mat heb ik Braided Linen geknoopt met om de strik nog een strikje Baker's Twine White. De tekst komt van de Nederlandse stempelset Volop Vrienden, een set die ik vaak gebruik. Ik heb de tekst gestempeld met Soft Suede inkpad, en daarna losgeknipt.

Binnenin de kaart heb ik een wereldbol gestempeld, ook met Soft Suede.

Als laatste heb ik nog wat zelfklevende sequins opgeplakt, die ik nog had (ze zijn niet meer verkrijgbaar).Alle materialen kun je bij mij aanschaffen en ... is het momenteel EINDEJAARS-uitverkoop bij Stampin' Up!®. Wees er wel snel bij, want het gaat hard. Je kunt op elk moment van de dag bij mij bestellen.

Mail me a.u.b. je wensenlijst door en je ontvangt van mij de betaalgegevens.

Je kunt betalen met overschrijving, Tikkie of creditcard. Bestellen kan ook rechtstreeks in mijn webwinkel (met PayPal of creditcard). Ik verzorg graag je bestelling!


Fijne dag,Corine

www.stampincronelia.nl

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page