top of page

Verlenging 12 Days Of Christmas Advent Calendar 2022


De afgelopen week kreeg ik diverse malen de vraag of de Advent Calendar 2022 nog te bestellen was. Daarom heb ik besloten dat het dit weekend nog kan.Je kunt de Advent Calendar van Creanelia nog tot en met 18 september 2022 bestellen voor €75,-. Dat is inclusief de verzendkosten. Bestellen kan nu ALLEEN nog via de e-mail: advent@creanelia.nl. Je ontvangt dan van mij een betaalverzoek. Mail je mij maandag of je nog kunt meedoen, dan ben je helaas echt te laat, sorry. Omdat ik een eenvrouwsbedrijf heb, moet ik me aan een deadline houden om alles op tijd af te krijgen. En ik ben altijd graag vóór een deadline klaar. ;-) Meer informatie over de inhoud van mijn eerste Advent Calendar vind je hier. En let op, die bestel-link in deze blogpost werkt niet meer. Bestellen kan alleen nog hier.Nog twee dagen de tijd

Na zondag is de inschrijving echt gesloten, omdat ik dan begin met het verven van de garens en het maken van de Advent Calendar. Veel dingen inde Advent Calendar maak ik zelf. De foto hierboven is ter inspiratie, de afgebeelde garens zijn dus niet de garens die je ontvangt in je pakket.

Wil je een volgende garenbox niet missen, abonneer je dan op mijn website.

En ... nogmaals hartelijk dank aan de mensen die al een Advent Calendar bij me besteld hebben, ik waardeer dit enorm!


De inhoud van de Advent Calendar

Wat er in dit pakket zit laat ik na het versturen van alle Advent Calendars zien op mijn YouTube-kanaal Creanelia, in een speciaal filmpje. Wanneer je je gratis abonneert op mijn kanaal en op het belletje klikt krijg je vanzelf een notificatie wanneer ik het filmpje online zet.


Fijne dag!
Corine

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page