Samen breien en haken: De Handwerkdag in Horssen

Al maanden liep ik met het idee rond om een Handwerkdag te organiseren. Toen kwam daar in oktober de SokBreiDag van Sarah, in Breda.


De SokBreiDag in Breda

Een heel gezellige dag hadden we daar in het Brabantse land, met zo'n 27 (geloof ik) dames. We deelden tips, bewonderden elkaars handwerk en hadden plezier. Ook ruilden we sokkengarens.


Vanwege deze dag besloot ik mijn eigen Handwerkdag op een wat later tijdstip te zetten. Inmiddels heeft een aantal dames ook een breidag gepland en op 26 november ga ik naar Barneveld/Lunteren, naar de "Insta ont-moetdag" van Truida Baas. Ik heb er zin in!


Nu had ik een nieuwe datum in gedachten voor mijn evenement, in februari, maar dat bleek tijdens het Carnavalsweekend te zijn. Niet handig, dus. Omdat ik mijn Handwerkdag in principe* ga houden in locatie "Boerderijterras Bij ons Bee" van Bea Bosch kwamen we uit op 4 maart 2023. Dat klinkt nog best ver weg, maar de tijd vliegt. Bea heeft een mooie ruimte* waar we gebruik van maken, er is ruim voldoende parkeerplaats (gratis) en het is op de begane grond.Wat kun je zoal verwachten tijdens deze dag?

~ Gezellig handwerken met gelijkgestemden. Niemand vindt het raar dat je de hele dag over breien of haken praat. :-)

~ Handwerktips delen met anderen.

~ Sokkengarens ruilen (strengetjes van 10 gram), als je wilt.

~ De hele dag door koffie/thee/water/ sapjes en lekkers.

~ Een lekkere lunch.

~ Leuke goodies.

~ Een verloting onder de deelnemers die aanwezig zijn.


Zelf breng je je eigen handwerkje mee, of je nu breit of haakt, dat maakt niet uit. Ik breng een wolparaplu mee mocht je strengetjes willen maken.


Je kunt je nu hier aanmelden. Heb jij nog vragen, mail mij dan a.u.b. op info@creanelia.nl.


'n Creatieve groet, Corine*Bij minder dan dan 15 aanmeldingen wordt de Handwerkdag gehouden bij Creanelia (let op: je moet een trap op), bij meer aanmeldingen vindt het plaats bij "Bij ons Bee". Beide locaties zijn in Horssen (Gld.). Ook bij Creanelia is parkeren gratis.


Horssen is helaas niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

De dichtstbijzijnde stations zijn Wijchen en Tiel. Er is een busstation in Druten.82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven