top of page

The Autumn Yarn Box 2022

Bijgewerkt op: 30 sep. 2022

De herfst is mijn favoriete seizoen.

Nu heeft elk seizoen zijn charmes maar zelf word ik heel blij van de mooie kleuren die de herfst biedt.De herfst is het jaargetijde van weer knus bij de kachel kruipen, van walnoten, kastanjes en eikels rapen, van Halloween en zelfgemaakte pompoensoep. En de herfst is ook de tijd van sokken, truien en sjaals breien, van dekens haken. Gewoon jezelf verwennen met mooie garens.


Daarom vind je in deze Autum Yarn Box de kleuren van de herfst. De garens zijn handgeverfd met natuurlijke kleuren van dit seizoen.

Wat is de inhoud van deze Autumn Yarn box*:

* Twee strengen handgeverfd 4-ply garen à 100 gram

* Tien ministrengen handgeverfd 4-ply à 10 gram

* Leuke extra goodies


Het garen is geschikt voor sokken en ook voor een sjaal, mutsen, truien en vesten.


Optioneel:

Bestel een projecttas voor je nieuwe brei- of haakproject. Deze tas is speciaal gemaakt voor de Autumn Yarn Box 2022. De maten bedragen ongeveer 30 x 25 cm en de projecttas kost €29,95. Wanneer je de projecttas erbij bestelt, betaal je geen extra verzendkosten.Bestellen: De Autumn Yarn Box kost €39,95* en is hier te bestellen t/m 31 augustus 2022, of zolang de voorraad strekt.

info@stempelhoeve.nl


*Exclusief verzendkosten. Na het versturen van de boxen (afgeleverd op het postkantoor) is Creanelia niet meer verantwoordelijk voor de verzending.


143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page