top of page

Workshop "Maak je eigen dagboek / journal" (óók online!).

Bijgewerkt op: 13 jan. 2021


Is het een dagboek, een album, of toch een journal? Het is wat jij het noemt.


Pas bedacht ik me dat ik vooral dingen ontwerp voor workshops. En soms vergeet ik dat ik ook dingen mag maken, puur voor mezelf. Eén van de dingen die ik erg leuk vind om te doen is het maken van albums en boeken, en ook bullet journaling. Met dat laatste is mijn Stampin' Up! avontuur eigenlijk begonnen. In mijn eigen journals schrijf ik, bewaar ik bonnetjes, tickets van musea en dergelijke en plak ik zelf gedroogde bloemen.


Een kleine sneak peek.

En dus ben ik gestart met het ontwerpen van een eigen journal. Omdat ik het niet kan laten om alle maten op te schrijven voor een volgende keer, is ook dit journal terecht gekomen in een workshop.

Dus heb je zin om je eigen journal te maken (of noem het een boek, een album, een scrapbook of wat dan ook), dan kun je op zaterdag 23 januari meedoen aan mijn workshop, mét een boordevol materialenpakket!


StampinCronelia's voorbeeld.

Je kunt deze workshop óók online volgen, via een besloten link op YouTube. De link blijft een half jaar beschikbaar.


De prijs voor deze workshop is €49,95 en is inclusief:

* Een pak Hydrangea Hill Designer Series Papier (DSP) (12 vellen 30,5 x 30,5 cm).

* Een rol lint.

* Een pak zelfklevende plaksteentjes.

* 15 vellen gekleurd kaartkarton A4.

* 10 vellen Whisper White A4.

* 1 vel Vellum A4

* 2 Whisper White kaartkarton 30,5 x 30,5 cm.

* 4 enveloppen Whisper White.

* Een PDF met instructies.

* Persoonlijke uitleg. (online: besloten link op YouTube)

* Onbeperkt koffie/thee/fris/koek. (online versie: inclusief verzendkosten)


Tijd: 13:00 tot 17:00 uur.


Hemelse Hortensia-bundel #156254 -- €63,00

Je maakt gebruik van mijn stempelsets, inkpads en andere gereedschappen. Zelf breng je je lijmsoorten, paper trimmer en schaar mee. Diverse lijmsoorten kun je ook bij mij aanschaffen, indien op voorraad.

Werk je liever met ander DSP van Stampin' Up!, laat het me even weten.


Wil je de Nederlandstalige stempelbundel Hemelse Hortensia* (stempelset en stansen) à €63,00 erbij bestellen, dan kan dat uiteraard. De stempelset alleen kan ook, deze kost €31,00, dus zonder de stansen. Ik verzorg graag je bestelling. En je mag dan ook nog een gratis cadeau uit de Sale-A-Bration-folder* uitkiezen!


Je kunt je tot uiterlijk 14 januari 12:00 uur voor de workshop aanmelden, via: journal@cronelia.nl, ik mail je dan de betaalgegevens.


In de week tussen kerst en Oud & Nieuw zal ik wat sneak peeks van mijn eigen journal plaatsen op mijn Facebookpagina, Instagram en op mijn YouTube-kanaal.


Groet,Corine


*beschikbaar vanaf 5 januari 2021, zolang de voorraad strektNB: We houden ons aan de coronarichtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page